tisdag 21 september 2010

bättre sent..


Nu så.. Jo angående tävlingen i Flyinge, en CNC*, så fick vi lite blandade resultat. Vi gjorde den mest urusla dressyren någonsin, så efter 75!!!! straff efter dressyren så låg vi hopplöst efter. Näst sist för att vara exakt. Ärlig talat så får jag nog skylla mig själv, för efter dygnet runt i skolan i två veckor så har inte koncentrationen varit på topp under dressyrpassen (plus vårt hopplösa förhållande till vanligt tränsbett, mer om det sedan).

Men sedan var det upp som en sol igen. Hoppningen var riktigt knepig, med många svårigheter vilket gav många problem med både rivningar och vägringar. Jasmin skötte sig utmärkt, och med bara ett pet i en kombination så lyckades vi knappa in lite grann. Så alltså 4 straff extra efter hoppningen och jag var riktigt nöjd.

Och sedan terrängen! Banan var riktigt knixig, med extremt mycket svängande, stora hinder och många kombinationer och även här fick många ekipage problem med stopp. Men min fina Jasmin gjorde sin bästa enstjärninga runda hittills!! Felfri på hinder och bara några sekunder över tid, helt underbar var hon att rida. Hon var så taggad innan, busade och bockade på framridningen, och sedan när vi gav oss iväg så kände jag i hela hästen att detta kommer att gå riktigt bra!! :) Härlig känsla!

Dessutom var hela hejjarklacken där, vilket kändes extra roligt! Ingela och Ronny, mamma, André och svärföräldrarna, och självklart Emma :) Tack för allt stöd!

2 kommentarer:

  1. Man ser verkligen att hon älskar detta! Öronen framåt hela tiden :) Det är så kul att går bra för er. Fortsätt kämpa på Sofia, det finns nog inget du inte klarar av när du väl sätter igång. Sara S

    SvaraRadera
  2. tack så mycket Sara :) hon är hemskt fin den lilla hästen!!

    SvaraRadera