söndag 29 augusti 2010

Superhäst!


Fina Jasmin var superbra idag!
Första 120 var en tiopoängare, allting stämde :D tyvärr blev vi lite alltför exalterade över att nästan vara nolla så vi tog i lite väl bra på sista oxern så jasmin råkade peta den.. hoppsan hoppsan. men som sagt, med en sån fin runda spelar det ingen roll som helst. Åter igen var det trekombination som vi klarade lätt som en plätt :)

Andra 120n gick också riktigt bra, dessvärre rök två hinder i den klassen. Det var ordentligt svåra svängar, dom flesta var mer än 180° tillbaka. Ena rivningen kom eftersom att vi kom lite väl nära en av kombinationerna och lilla damen inte han få upp frambenen tillräckligt snabbt och andra kom på ett räcke som låg som andrahinder på en linje med sex galoppsrång. Bara det att första hindret på den linjen var en stor paralelloxer som låg i en skarp sväng och jag var tvungen att rida av henne lite stort för att komma över ordentligt och då lyckades vi inte riktigt samla ihop oss tillräckligt till räcket. 

Men som sagt på det stora hela var det två riktigt fina rundor och vi känner oss väldigt väl förberedda för hoppmomentet i terrängen den 11-12/9 i Flyinge. Då blir det CNC*. Roligt roligt :) Så nu blir det till att fokusera lite på dressyren och lite terräng.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar